Huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Huoltopisteen perinteinen toimiala on autojen ja pienkoneiden korjaukset ja huoltopalvelut.  Lisäksi vuokraamme erikokoisia peräkärryjä. Yrityksessä on kokemus eri automerkeistä, joten sekä korjaukset, kunnostukset ja jopa vuosihuollot sujuvat ammattitaidolla. Henkilö- ja pakettiautojen vuosikatsastukset ovat yksi merkittävä osa Huoltopisteen ”avaimet käteen” -palveluperiaatteesta.

Huoltopisteessä asiakkaita palvelevat yrittäjä Esa Linna sekä työntekijä Aatu Linna.

Ilmastoinnin huollot

Suoritamme autojen ilmastoinnin huollot, täytöt ja tarvittaessa aineiden poistot automaattisella huoltolaitteella.

Henkilökunnalla on tarvittava koulutus ilmastointilaitteen huoltotoimenpiteisiin.

auton Ilmastoinnin huoltolaite
katasastuskunnostukset

Katsastuskunnostukset

Henkilö- ja pakettiautojen vuosikatsastukset ovat merkittävä osa Huoltopisteen ”avaimet käteen” -palveluperiaatteesta. Voit jättää autosi korjaamolle aamulla, hoidamme tarvittavat huollot ja korjaukset sekä katsastuksen. Auto on noudettavissa illalla asiakkaalle valmiina.

Katsastushuollon yhteydessa annamme myös asiakkaalle tiedoksi muut havaitut viat sekä näiden vikojen alustavat arviot korjauskustannuksista.

Ohjauskulmien säädöt

Ohjauskulmien mittauksella ja säädöillä saadaan auto kulkemaan suoraan ja vakaasti tiellä, mikä taas vaikuttaa ajomukavuuteen ja renkaiden kulumiseen.

Ohjauskulmien säätö on tärkeää esim. autojen etu- ja takapään nivelien vaihdon yhteydessä sekä vaihdettaessa jousia ja iskunvaimentimia.

Käytössämme on FACOM- sekä LAUNCH -merkkiset tietokonepohjaiset 4-pyöräsuuntauslaitteet. Nelipistemittauksella säädöt hoituvat nopeasti ja varmasti ja laitteet mahdollistavat tarkat arvot kaikista etu- ja takapään kulmista tulostaen ne paperille. Tietoja tarvitsevat mm. katsastuskonttori sekä vakuutusyhtiöt kolarikorjausten jälkeen.

 

ohjauskulmien säätäminen
ohjauskulmien säätö - auto com

Obd-mittaukset

Käytössämme on modernit OBD-mittalaitteet nykykaikaisten autojen vikakoodien lukemiseen ja perussäätöihin.
Tarvittaessa pystymme myös nollaamaan vikakoodit.

 

Alustan ja koteloiden öljyämiset

Halpa ja tehokas keino ruostetta vastaan on auton pohjan ja koteloiden öljyäminen – vuosittain.

Öljyäminen tapahtuu ulkona, erillisellä autonosturilla luonnonystävällisillä öljyillä. Öljyäminen onnistuu parhaiten aurinkoisena kesäpäivänä.

Suoritamme henkilö- ja pakettiautojen pohjanöljyämiset kilpailukykyisin hinnoin.

alustan öljyäminen
rengaskone

Rengastyöt

Meillä on käytössä modernit työkalut kaikkiin henkilö- ja pakettiauton rengastöihin. Laitteiston avulla voimme toteuttaa

  • renkaan vaihdot
  • renkaiden tasapainotukset
  • renkaiden paikkaukset

Renkaiden tasapainotus on hyvä tarkistaa aina, jos auton ohjauspyörä aiheuttaa tärinää.

Pakokaasumittaukset

Bensiinikäyttöisten autojen paakokaasupäästöjen mittaus on katsastuksessa pakollinen mittaus ja mittausarvojen tulee alittaa sallitut arvot.

Käytössämme olevalla laitteistolla pystymme suorittamaan autojen pakokaasupäästöjen mittaukset sekä tulostamaan katsatukseen tarvittavan mittausraportin. Käytämme samaa laitteistoa myös seos-vikojen korjauksen apuna.