Tietoa meistä

Huoltopiste Esa Linna on perustettu vuoden 1992 alussa.

Yritys sijaitsee Alajärven teollisuusalueella vuonna 2004 valmistuneessa omassa rakennuksessa, mitä on laajennettu vuonna 2009. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 450 m2 sisältäen hallitilan, toimisto- ja varastotilat.

Toimialaan on alun alkaen kuulunut autojen korjaukset ja huollot, katsastuspalvelut, ohjauskulmien säädöt sekä pienet peltityöt. Myöhemmin mukaan on tullut myös rengastyöt sekä pakokaasumittaukset. Lisäksi käytössä on modernit mittalaitteet auton vikojen hakuun sekä vikakoodien esille hakemiseen.

Pienkoneiden korjaukset kuuluvat olennaisena osana yrityksen toimenkuvaan. Huoltopiste onkin valtuutettu Stiga- ja Partner sekä useiden muiden puutarhakoneiden takuuhuoltopiste. Lisäksi yritys on Polaris-moottorikelkkojen sekä mönkiöiden ja Yamaha- perämoottoreiden valtuutettu huoltokorjaamo.

Toiminnan alusta alkaen on Huoltopisteessä tehty henkilö- ja pakettiautojen pohjien öljyämisiä aurinkoisina kesäpäivinä. Tämä toiminta on tehostunut vuonna 2005 käyttöönotetun ulkona olevan autonosturin ansiosta.

Huoltopalvelujen ohella yrityksen toimenkuva on laajentunut vuokraamotoiminnaksi. Huoltopisteestä voi tällä hetkellä erilaisia peräkärryjä.

partner
polaris
stiga
yamaha